Qui som?


Emars Sefed, SAS és una empresa simulada de càtering ubicada a la costanera ciutat de Mataró (Barcelona) que va iniciar la seva activitat l’any 1990.

Les seves dependències consten de 338,15 m2 distribuïts en tres departaments; el Dept. Administratiu/Comptable, el Dept. Comercial i el Dept. de Producció. En ells, els 35 treballadors que formem la plantilla, ens esforcem per aconseguir que el client pugui gaudir a la feina del menjar de casa.

Conseqüentment, i amb la finalitat de fer arribar la nostra cuina arreu del món, encaminem els nostres esforços en elaborar plats casolans i equilibrats típics de la dieta mediterrània utilitzant exclusivament productes naturals i de primera qualitat.

És per això que, fruit dels 20 anys d’experiència del nostre equip professional, podem elaborar menús adaptats a les necessitats i gustos de cada client, perfeccionant, constantment, la qualitat i el servei dels mateixos.
Emars Sefed, SAS els brinda l’oportunitat de menjar bé, bo, sa i ràpid a un preu raonable. I, sobretot, els ofereix un servei personalitzat del qual gaudiran des del primer moment.